Santolen är uppbyggd ungefär som mangostanen, fruktköttet lossnar nästan lika smidigt från skalet men gränsen mellan skal och fruktkött är ändock diffust. Skalet är mer sidenludet än skinnaktigt och santolens klyftor är inte lika saftiga och smakrika som mangostanens, men trots detta en njutning vid bett och förtäring. Jag har dessutom små misstankar om att den möjligtvis var aningen omogen och därför inte i sitt esse.
Thursday, 28 June 2007
Sandoricum koetjape
Santolen är uppbyggd ungefär som mangostanen, fruktköttet lossnar nästan lika smidigt från skalet men gränsen mellan skal och fruktkött är ändock diffust. Skalet är mer sidenludet än skinnaktigt och santolens klyftor är inte lika saftiga och smakrika som mangostanens, men trots detta en njutning vid bett och förtäring. Jag har dessutom små misstankar om att den möjligtvis var aningen omogen och därför inte i sitt esse.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment