Friday 6 April 2007

Some sort of disclaimer

Jag tror att meningen och känslan, tanken och intuitionen bakom startandet av själva fruktfotograferingen låg i att försöka visa fascinationen för frukten och tom göra ett tappert försök till att fånga smaken på bild! Men allteftersom tror jag att jag påbörjat ett samlande istället - något som är väldigt typiskt mig. Jag får ta och skärpa mig.

Å andra sidan är ju just samlandet också ngt. som är roligt och en sak som gjort att fotona blivit mindre personliga är ju just för att många av frukterna inte är så personliga för mig. Skulle jag endast fota och skriva om personliga favoriter skulle det ju inte bli många inlägg! Hmm... svårt, men jag tror att mitt system av label där jag t.ex. har en top-10-klassificering kan var något av en ursäkt. Samtidigt känns det faktiskt kul för mig som nu härom dan då jag hittade en ny frukt! Trots allt så älskar jag ju ALL frukt och denna blogg har hittills faktiskt gjort att jag lärt mig en hel del nytt själv.

Men hursomhelst - jag får vara försiktig så fotandet och samlandet inte tar över personligheten! :)

Feel free to comment!

2 comments:

Grovt Initiativ said...

fan halva grejen med din bloggish, eller mitt läsande av densamma, är ju att fruktbilderna är riktigt bra. du kanske skulle testa att bli matfotograf for real?

Pedram Modirassari said...

Nämen! Oj, tack, det var snällt sagt. Det gör mig glad, oavsett halten av överdrift i det hela. :) - Sitter just nu pa min syrras jobb i Barcelona. Hade som största mal att hitta och fota en massa ny frukt, men syrran min har fatt ner mig pa jorden. Vet inte om det blir sa mkt.. Hoppas du har det fint.